Ön itt tartózkodik: Szálloda


A HOTEL AQUA EGER*** egy olyan különleges atmoszférájú belvárosi szálloda, ahol a vendégek Eger igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, kulináris élmények, nemes borok, gyógyvizek, felfrissülés, ellazulás.

2010-ben újranyitott szállodánk Eger belvárosában, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, az Egri Vár északi bejáratától 2 perc sétára található. A belváros szívében való elhelyezkedés biztosítja, hogy Eger nevezetességei gyalogosan, könnyen megközelíthetőek legyenek.

Szállodánk  16 összkomfortos, átlagosnál nagyobb alapterülettel rendelkező, barátságos hangulatú emeleti (I. és II. emelet, lifttel nem rendelkezünk), nemdohányzó szobáinak mindegyikében színes televízió és ébresztésre alkalmas telefon található. Gyógymatracaink nyugodt és egészséges pihenést biztosítanak Vendégeink számára!

Belvárosi elhelyezkedésünkből adódóan rendelkezünk utcafronti-, illetve impozáns kertünknek köszönhetően, belső udvari erkélyes szobákkal is.

Szabad kapacitás, továbbá igény esetén hűtőszekrénnyel felszerelt szobát is tudunk biztosítani. Szobáink klimatizáltak, pótágyazhatók, illetve teljes értékű ággyal ellátottak.

Szállodánkban található apartman szobáinkban (5 db), eszközökkel felszerelt konyhasarok került kialakításra, ahol a főzési/melegítési lehetőségek adottak. 3 db osztott légterű apartman szobával rendelkezünk, melyek esetében üvegbetétes tolóajtó szolgál térelválasztóként.

Szállodánk megfelelő szállást biztosít, mind a családdal, baráti társasággal vagy konferenciára érkező vendégeink részére. Kisgyermekes családok részére igény esetén babaágyat, babakádat, bilit, az étteremben etetőszéket biztosítunk. A szálloda recepcióján játszósarok várja a kicsiket, ahol játékszer kölcsönzésére is van lehetőség. Recepciós munkatársaink 0-24-ig állnak szolgálatukra!

Biztonságos parkolást saját zárt parkolónkban biztosítunk, mind szálló-, mind éttermi vendégeink részére.

Parkolónkat 1.000 Ft / személygépkocsi / éjszaka áron vehetik igénybe. Térítésmentes parkolóhelyeket a szálloda előtti üzletsoron tudnak igénybe venni a hétvégi időszakokban!

Szállodánk halljában, továbbá éttermünk egész területén térítésmentes WiFi internetelérést biztosítunk!

Töltsön el pár kellemes napot Eger belvárosában, az EGRI VÁR kapuitól, a fürdők világától mindössze pár perc sétára található háromcsillagos szállodánkban! Fedezze fel a város látnivalóit egy könnyed séta alkalmával, gyógyuljon és szépüljön a híres egri TÖRÖK FÜRDŐBEN, vagy az EGRI STRAND- ÉS TERMÁLFÜRDŐBEN, majd ízlelje meg a méltán híres EGRI BORVIDÉK legkiválóbb nedűit! Kóstolja meg a SZALAJKA - VÖLGY gyémántját, a szivárványos pisztrángot, a BÜKK-HEGYSÉG nagyvadjait, föld feletti és föld alatti gombáit, környék kézműves sajtjait és házi hentes-termékeit, mindezt kulináris köntösbe bújtatva!

 

HÁZIREND, FOGLALÁSI- ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

SZÁLLODAI GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

 

CSOMAGAJÁNLATOK, AKCIÓK

 

AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS