Ön itt tartózkodik: Szálloda Házirend


Tisztelt Vendégeink!

Be- és Kijelentkezési Információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni szíveskedjenek. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába, melynek felára 15:00-ig történő bent tartózkodás esetén 3.000 Ft / megkezdett óra.

Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsot és mágneskártyát (elektromosságot üzemeltető, mely nem funkciónál kulcsként) kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

Látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni!

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár/csomagár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: svédasztalos reggelit vagy félpanziós ellátást (külön igény esetén, vagy csomagajánlat szerint), szállodai kis- és nagy törölközők bekészítését, Wi-Fi elérhetőséget a közösségi terekben.

Biztonság
Értékeik megőrzésére a szállodai recepción található központi széfet tudjuk biztosítani.

Étkezés
A félpanziós ellátás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik.
A főétkezési idők: reggeli 8:00-10:00 óra között, az ebéd a'la carte módon, nem időhöz kötött, igény szerint áll a vendégeink rendelkezésére, a vacsora 18:00-21:00 óra között, mely menüválasztásos és a helyszínen a vacsora elfogyasztásának időpontjában választható ki az ajánlott lehetőségek közül.

Egyéb fogyasztás
A szálloda területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek, vagy az éttermünkben is rendezhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

Egyéni elektromos készülékek
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni kizárólag előzetes bejelentés esetén lehetséges, betartva a szálloda tűzvédelmi előírásait. Vasalási vagy mosatási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik, 8:00-15:00 között.
Vasalás: 1.000 Ft / ruhanemű; Mosatási díj: 2.000 Ft / alkalom (max. 0,5 kg)

Tűzvédelem
A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonalak a szobákban kifüggesztve tekinthetőek meg.

Dohányzás
A szálloda egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink szállodánk bejáratától 5 méterre vagy éttermünk, a Zsálya Bisztró kerthelyiségében kijelölt dohányzó helyén lehetséges.
A szobában történő dohányzást minden esetben pénzbírsággal szankcionáljuk, mely 5.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig terjedhet.

A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Kisállatok elszállásolása
Szállodánk maximum 10 kg súlyú, kis termetű, szobatiszta kisállatok (kutya, macska, egyéb házi kedvenc egyeztetés alapján) fogadását biztosítja 3.000 Ft / kisállat / éj áron.

A hotel értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a mágneskártyát pedig szíveskedjenek a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát, valamint leadni azt a recepción.

Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

 

Tájékoztatjuk Önöket, foglalási- és lemondási feltételeinkről:

  • A foglalást minden esetben írásban (e-mail formájában) kérjük a megrendelőtől: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  • A foglalásnak tartalmaznia kell a megrendelő adatait, elérhetőségeit, a pontos dátumot, a pontos létszámot, a fizetés módját, az igényelt szolgáltatásokat.
  • A foglalás életbe lép írásos visszaigazolásunk megküldésével.
  • Amennyiben helyhiány, vagy más ok miatt a foglalást csak feltételesen fogadjuk el, az hatályossá csak akkor válik, ha a szálloda, a foglalást végző személyt a feltétel nélküli elfogadásról értesíti.
  • Ha nem a vendég személyesen, hanem harmadik személy javára foglalja le a szállást, illetve szolgáltatásokat, a szálloda nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e a vendéget, illetve a fizetési kötelezettségek ugyanúgy a foglalást intéző személyt terhelik.
  • A foglalástól való elállást minden esetben írásban fogadjuk el.

Egyéni Vendégeinkre vonatkozó lemondási feltételek:

A kötbér mértéke:
7-2 nap között: 50%
48-24 órán belül: 70%
24 órán belül: 100%

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a foglalt éjszakáknál korábban távozik szállodánkból, vagy nem jelenik meg az érkezés napján (no show), úgy 100% kötbért számítunk fel, levonások nélkül!

Csoportokra vonatkozó lemondási feltételek:

Érkezés előtt 21 nappal a lemondás kötbérmentes, érkezés előtt 20-14 nappal a a teljes összeg 50 %-a, érkezés előtt 13-8 nappal a teljes összeg 70%-a, érkezés előtt 7-1 nappal a teljes összeg 100%-a fizetendő kötbérként, levonások és egyéb előre egyeztetett jutalékok levonása nélkül.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a foglalt éjszakáknál korábban távozik szállodánkból, vagy nem jelenik meg az érkezés napján (no show), úgy 100% kötbért számítunk fel, levonások nélkül!

Elfogadott fizetési módozatok:
Készpénz, bankkártya (mastercard, maestro, visa, visa electron, american express, jcb, union pay), Széchenyi Pihenőkártya (OTP, MKB, K&H)

Az idegenforgalmi adó kizárólag készpénzben fizethető!


Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy SZÉP kártyás fizetés esetén, a jelenlegi jogszabályok értelmében, a szállásra vonatkozó összeget, bármely három alszámláról tudják rendezni. Az idegenforgalmi adó nem rendezhető SZÉP kártyával, azt készpénzzel tudják kiegyenlíteni.

Éttermi fogyasztások a SZÉP kártya, vendéglátás alszámlájáról fizethetőek!