Ha profi csapatot keresel

Nem olyan régen a vállamra vettem egy hatalmas feladatot, ami nem más, mint egy budapesti étterem teljeskörű vezetése. Én közgazdász vagyok, nem igazán értek az ételekhez, így az alapanyag rendelés és egyéb dolgok persze nem is hozzám tartoznak közvetlenül, azonban a különböző tervek, rövid, hosszú távú célok meghatározása már az én asztalom. Nem volt könnyű rájönni, hogy mit kellene tenni annak érdekében, hogy az egykor igen jól működő étterem újra vissza tudjon térni a köztudatba, de aztán egy fantasztikus tervet raktam össze egy tanácsadó csapat és persze az étterem csapatának segítségével, ami mára már működni látszik. Persze nem volt könnyű út, döcögött is az elején, de most már beindulni látszik.

A legnehezebb feladatm a tökéletes csapat megtalálásánál volt, hiszen manapság egy profi brigádot találni az ételfotózás budapest területén törtnő megoldására nem igazán könnyű dolog, de aztán addig-addig keresgéltünk, még azt mondhatom, hogy nem csak egy profi csapatot, hanem egy hosszú távon is tökéletesen működő, stratégiai partnerséget találtunk magunknak. A fotoda csapata ugyanis nem egyszerűen csak képeket készít az ételeinkről, hanem modern formában ábrázolja azokat, tökéletes és egyben íncsiklandó formában, mellette azonban mellőz minden mű hatást, ami a vendégeket zavarhatná. Tökéletes képeket készítettek számunkra, és ennek eredményeként a vendégek mindig pontosan tudják, hogy mire számíthatnak, ha megrendelik az ételt.

Emellett persze online formában is megjelentünk a vendégek számára. Nálunk is lehet már rendelni, amit azt gondolom, hogy egyre többen ki is használnak és az étlap is modernizálva lett. A legtökéletesebb segítség azonban én még mindig azt mondom, hogy az étel fotók és a Fotoda csapatától érkezett számunkra.